LIKE ONLINE

Ποια είναι η καλύτερη ημέρα και ώρα για σεξ σύμφωνα με τελευταία έρευνα

Ποια είναι η καλύτερη ημέρα και ώρα για σεξ σύμφωνα με τελευταία έρευνα

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ; Αν ναι, δεν είσαι η μόνη! Μια πρόσφατη έρευνα από την Pour Moi αποκαλύπτει την πιο ερωτική στιγμή της εβδομάδας και αποκαλύπτει ποιος είναι ο πιο δημοφιλής χρόνος για τα ζευγάρια σε όλο τον κόσμο.

Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 2.000 ενήλικες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά, δείχνει ότι το Σάββατο είναι η ημέρα με τη μεγαλύτερη προτίμηση για σεξ.

Οι πιο αγαπημένες ημέρες της εβδομάδας:

  • Σάββατο (43%)
  • Παρασκευή (22%)
  • Κυριακή (10%)
  • Πέμπτη (6%)
  • Τετάρτη (5%)
  • Τρίτη (4%)
  • Δευτέρα (2%)

Αν αναζητάς την πιο ξεχωριστή ώρα της ημέρας, το 80% των συμμετεχόντων δηλώνει ότι η ιδανική στιγμή είναι στις 22:09! Αυτή η συγκεκριμένη λεπτομέρεια φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αξία.

Η Marina Nicoli, Marketing Manager της Pour Moi, αναφέρει ότι τα Σάββατα το βράδυ είναι ιδανικά, καθώς οι άνθρωποι αισθάνονται πιο χαλαροί και είναι έτοιμοι να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό τους. Έτσι, αν πιστεύεις ότι το Σάββατο βράδυ είναι η καλύτερη ευκαιρία για να ζήσεις την πιο παθιασμένη στιγμή της εβδομάδας, πιθανότατα έχεις δίκιο!

Η μελέτη αποκαλύπτει ότι το 43% των συμμετεχόντων προτιμούν το Σάββατο για σεξ, ακολουθούμενο από την Παρασκευή με 22% και την Κυριακή με 10%. Εντυπωσιακό είναι ότι οι ώρες μεταξύ 22:00 και 00:00 είναι οι πιο δημοφιλείς, με την ώρα 22:09 να αναδεικνύεται ως η κορυφαία επιλογή.

Από την άλλη, οι πρωινές ώρες δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Μόνο το 4% των συμμετεχόντων αναφέρει ότι προτιμά το σεξ νωρίς το πρωί, μεταξύ 06:00 και 08:00. Αντίθετα, για τους πιο νυχτερινούς τύπους, οι ώρες μετά τις 22:00 φαίνονται να είναι οι πιο κατάλληλες, ενώ οι ώρες πριν από τις 18:00 δεν φαίνεται να προσφέρουν την ίδια “σεξουαλική ενέργεια”.

Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι σχεδόν το 48% των συμμετεχόντων δηλώνουν ότι έχουν σεξουαλικές επαφές μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 19% αναφέρει ότι το κάνουν δύο φορές την εβδομάδα. Οι γυναίκες ηλικίας 25-45 ετών δείχνουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ, επιλέγοντας να έχουν επαφές τέσσερις φορές την εβδομάδα, σε αντίθεση με τους άντρες, οι οποίοι προτιμούν δύο φορές την εβδομάδα.

Έτσι, αν επιθυμείς να συμβαδίζεις με τις σεξουαλικές προτιμήσεις της πλειοψηφίας, μην παραλείψεις το Σάββατο βράδυ στις 22:09. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην ποιότητα του χρόνου που περνάς με τον σύντροφό σου!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Μαγευτικές αστραπές φώτισαν τον ουρανό της Κύπρου - Δείτε εντυπωσιακά βίντεο

• Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container

• Παύση Οδυσσέα: Συγκινεί ο αποχαιρετισμός του γιού του - Η απάντηση στους δικαστές με στίχους του Νίκου Καζαντζάκη

• Έτσι «τσάκωσαν» τον 23χρονο Ιταλό με την βαλίτσα γεμάτη κάνναβη - Δείτε φωτογραφία

• «Λούης Night Show»: Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη εκπομπή της 9η σεζόν - Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος

• Φειδίας Παναγιώτου: Πόσταρε πρώτη φορά τρυφερές στιγμές με τη σύντροφο του και έγραψε «I'm officially in love»



ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top