Συνέλαβαν τρεις στην Μόσχα επειδή σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση

Συνέλαβαν τρεις στην Μόσχα επειδή σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν και κρατούνται καθώς θεωρείται ότι σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, ανέφερε την Κυριακή το βράδυ πηγή των αρχών ασφαλείας στο πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Συνολικά τρεις άνθρωποι κρατούνται και ανακρίνονται» επισήμανε η ίδια πηγή. 

Νωρίτερα, η Εθνική Επιτροπή Αντιτρομοκρατίας της Ρωσίας είχε γνωστοποιήσει ότι αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είχε εντοπιστεί και εξουδετερωθεί στο διαμέρισμα όπου κρύβονταν οι συλληφθέντες.

Η επιχείρηση των αρχών είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν περισσότεροι από 120 άνθρωποι από την περιοχή.

Οι ρωσικές αρχές δεν έχουν διευκρινίσει σε ποια οργάνωση ανήκαν οι ύποπτοι ούτε έχουν αναφέρει λεπτομέρειες για την σχεδιαζόμενη επίθεση.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

VIDEO: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του ΠτΔ στο «Τ» μέσα στο προεδρικό αυτοκίνητο – Όλα όσα αποκαλύπτει

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE