ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Κλέφτης αυτοκινήτου «για κλάματα» - «Μπορώ να βγω έξω;» ρώτησε τον ιδιοκτήτη της Corvette στην οποία κλειδώθηκε - Βίντεο

ΗΠΑ: Κλέφτης αυτοκινήτου «για κλάματα» - «Μπορώ να βγω έξω;» ρώτησε τον ιδιοκτήτη της Corvette στην οποία κλειδώθηκε - Βίντεο

Κωμική εξέλιξη είχε η προσπάθεια ενός 33χρονου να κλέψει μια Corvette από πάρκινγκ στη Φλόριντα των ΗΠΑ καθώς ο επίδοξος κλέφτης βρέθηκε κλειδωμένος στο όχημα.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο όταν ο 33χρονος Ravesh Rabindranauth έγινε τσακωτός από τον ιδιοκτήτη του πολυτελούς οχήματος, Julio Solano, δεν δίστασε να του ζητήσει βοήθεια λέγοντας του «Μπορώ να βγω έξω;».

Περιγράφοντας τι συνέβη στο πάρκινγκ του Μαϊάμι στο οποίο είχε παρκάρει την Corvette, ο Solano είπε ότι όταν πλησίασε το αυτοκίνητο είδε να ξεπροβάλει ένα κεφάλι από τη θέση του οδηγού.

 

 

«Ε, φίλε μου αυτό δεν είναι το αυτοκίνητό σου, είναι το δικό μου αυτοκίνητο» είπε αρχικά ο Solano με τον 33χρονο επίδοξο κλέφτη να του απαντά «μπορώ να βγω έξω;», «Όχι, δεν μπορείς. Φωνάζω την αστυνομία» ήταν η άμεση απάντηση του Solano.

O Rabindranauth συνεχίζοντας να κάνει τον ανήξερο, ακούγεται να λέει στον Solano «γιατί να φωνάξεις την αστυνομία;». «Τι εννοείς;» του απάντησε ο ιδιοκτήτης της Corvette ο οποίος δεν πίστευε αυτά που άκουγε.

Λίγα λεπτά αργότερα στο πάρκινγκ έφτασαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον 33χρονο.

Σύμφωνα με τον Solano αυτό που δεν γνώριζε ο επίδοξος κλέφτης είναι ότι στο συγκεκριμένο μοντέλο τα ηλεκτρικά συστήματα δεν λειτουργούν χωρίς το κλειδί.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επιχειρήσεις: «Βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού» - Ο λόγος που συνεχίζει το πρόβλημα με την ηχορύπανση και η φετινή σεζόν

• Είναι πολλά τα κιλά... Πιάστηκε στο αεροδρόμιο με βαλίτσα γεμάτη κάνναβη - Χειροπέδες σε 23χρονο Ιταλό - Φωτογραφίες

• ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κλείνει τμήμα αυτοκινητοδρόμου λόγω ολονύκτιων εργασιών - Οδηγίες για την κυκλοφορία

• Η Μαρία Σολωμού αποκάλυψε με ποιον έφτασε κοντά στο να κάνει one night stand

• Λετυμπιώτης: Ολες οι νενομισμένες διαδικασίες θα ακολουθηθούν για το θέμα Γενικού Ελεγκτή

• Ο κακός χαμός στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης- Μεταφέρουν υπαλλήλους σε… container



ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

ΠτΔ σε Μητσοτάκη: Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή στον GSI

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top