Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες για επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες για επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»

Διάταγμα τετραήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τριών υπόπτων, 35, 23 και 25 χρόνων, σε σχέση με τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο γήπεδο «Αλφαμέγα».

Τα στοιχεία των τριών υπόπτων είχαν εξακριβωθεί από το κλειστό κύκλωμα του γηπέδου, το οποίο κατέγραψε την ώρα που οπαδοί της ΑΕΛ παραβίασαν την είσοδο και εισήλθαν χωρίς έλεγχο στις κερκίδες.

Ανακρινόμενοι, οι τρεις συλληφθέντες έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν σήμερα, διέταξε την κράτηση τους για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Υπό 7ήμερη κράτηση τέθηκαν χθες άλλα τέσσερα πρόσωπα, ενώ αναζητούνται τα στοιχεία άλλων 29 προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE