Ακόμη δυο συλλήψεις για τα επεισόδια της Κυριακής στο Απόλλωνα–ΑΕΛ

Ακόμη δυο συλλήψεις για τα επεισόδια της Κυριακής στο Απόλλωνα–ΑΕΛ

Στη σύλληψη ακόμα δυο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα Απόλλωνα–ΑΕΛ την Κυριακή.

Πρόκειται για 23χρονο και 25χρονο, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί και εναντίον τους είχαν εκδοθεί σχετικά εντάλματα.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη 7 ατόμων.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Υπό 7ήμερη κράτηση τελούν 4 πρόσωπα (δύο 17χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 21χρονος). 

Οι έρευνες συνεχίζονται για την σύλληψη κι άλλων προσώπων καθώς ο κατάλογος των αναζητούμενων πρόσωπων για τα επεισόδια της Κυριακής έχει φτάσει στους 29.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE