ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φωτιά σε όχημα σε κτηνοτροφική μονάδα διερευνά η Αστυνομία - Αποκλείστηκε η σκηνή

Φωτιά σε όχημα σε κτηνοτροφική μονάδα διερευνά η Αστυνομία - Αποκλείστηκε η σκηνή

Δύο υποθέσεις πρόκλησης φωτιάς διερευνά η Αστυνομία Πάφου σε όχημα στην Πάφο και σε υπόστεγο κτηνοτροφικής μονάδας στο Προδρόμι της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 17.9.24 και περί ώρα 17:00 εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο σταθμεύσεως συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Λεωφόρο Δανάης.

Από τη φωτιά, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό δεξιό μέρος του οχήματος. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως το όχημα ανήκει σε 38χρονο μόνιμο κάτοικο Λεμεσού, το οποίο στάθμευσε εκεί προσωρινά. Η φωτιά συνέχισε, κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία, η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται σήμερα Τετάρτη να εξεταστεί από ειδικούς της ηλεκτρομηχανολογικής υπηρεσίας και αξιωματικούς της Πυροσβεστικής για τα αίτια πρόκλησης της.

Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση και πάλι χτες 17.9.24 και περί ώρα 20:30 εκδηλώθηκε φωτιά σε υπόστεγο σε κτηνοτροφική μονάδα στο χωριό Προδρόμι η οποία ανήκει σε 30χρονο. Το υπόστεγο είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μεταλλικούς τσίγκους και με την πρόκληση της φωτιάς αυτό καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο κ. Νικολάου είπε πως από τη φωτιά δεν υπέστη βλάβη κανένα ζώο της κτηνοτροφικής μονάδας.

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το φως της ημέρας αναμένεται να διενεργηθούν εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια πρόκλησης της, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Επιχειρήσεις: «Βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού» - Ο λόγος που συνεχίζει το πρόβλημα με την ηχορύπανση και η φετινή σεζόν

• Ακόμα ψάχνουν την «χρυσή τομή» για το πράσινο βέλος - Εκ νέου στη Βουλή το ζήτημα

• Λετυμπιώτης: Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη για αντικατάσταση Οδυσσέα

• Φαράγγι της Σαμαριάς: Από τι πέθανε η 32χρονη τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

• Βανδάλισαν τα γραφεία της ΙΣΟΤΗΤΑΣ - Ψάχνουν τους δράστες - Δείτε φωτογραφία

• Eurovision 2025: Η ΕΡΤ τα αλλάζει όλα - Θα αποφασίσει το κοινό για το τραγούδι



Η παύση Οδυσσέα: Η οργή της κοινωνίας  - «Είμαστε Βενεζουέλα» - Χάθηκε η τελευταία χαραμάδα ελπίδας κατά της διαφθοράς

Η παύση Οδυσσέα: Η οργή της κοινωνίας - «Είμαστε Βενεζουέλα» - Χάθηκε η τελευταία χαραμάδα ελπίδας κατά της διαφθοράς

Είμαστε ή όχι Βενεζουέλα τελικά;  Ένα ερώτημα το οποίο πλανάται πάνω από τον Κυπριακό ουρανό από χθες Τετάρτη, όπου το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο με μία απόφαση 209 σελίδων έπαυσε τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη κρίνοντάς τον ανίκανο και ακατάλληλο, να εκτελεί τα καθήκοντά του. Το ξέσπασμα της κοινωνίας ήταν άμεσο, με τα κοινωνικά δίκτυα να παίρνουν φωτιά, καταδικάζοντας την απόφαση, αλλά κυρίως το λεκτικό του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top