Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου - Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου - Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο

Αναστάτωση προκάλεσε στις Αρχές έκρηξη που σημειώθηκε σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Η έκρηξη σύμφωνα με το creta24.gr, συνέβη λίγο πριν την προγραμματισμένη απογείωση του αεροσκάφους, το οποίο είχε προορισμό την Αγγλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η έκρηξη προκλήθηκε από ηλεκτρονικές συσκευές, συγκεκριμένα από ένα power bank και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα οποία βρίσκονταν σε τσάντα μιας επιβάτιδας που ήταν τοποθετημένη στο κάθισμα του αεροπλάνου.

Το αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε 236 επιβάτες, δεν αναχώρησε τελικά για τον προορισμό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το συμβάν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE