Χαμός στο γάμο του Κλείτου στη Λάρνακα - Πήγε με το λεωφορείο στην εκκλησία (VIDEO)

Χαμός στο γάμο του Κλείτου στη Λάρνακα - Πήγε με το λεωφορείο στην εκκλησία  (VIDEO)

Ήθελε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα ο Κλείτος την ημέρα του γάμου, για αυτό και επέλεξε να πάει με ένα διαφορετικό μέσο στην εκκλησία για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, το Σάββατο, 10/11.

Ο Κλείτος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία δημόσιων συγκοινωνιών της Λάρνακας, «Ζήνων» και διαθέτει και δικά του λεωφορεία, επέλεξε να πάει με αυτά στην εκκλησία την μέρα του γάμου. Δεν τον ικανοποιούσε ούτε η ιδέα της λιμουζίνας , ούτε της άμαξας, ούτε οτιδήποτε άλλο.

Τέσσερα μεγάλα τουριστικά λεωφορεία στολίστηκαν καταλλήλως με λουλούδια και κορδέλες, στα οποία  μπήκαν οι συγγενείς και οι φίλοι, ενώ τον γαμπρό μετέφερε λεωφορείο… αντίκα,  που παραπέμπει σε άλλες καλές εποχές του τόπου μας, δεκαετίες πίσω.

Οι κόρνες των λεωφορείων ξεσήκωσαν τη Λάρνακα και τα παραδοσιακά τραγούδια, ενώ τα γέλια και τα πειράγματα έπεφταν βροχή.

 Η νύφη πάντως… όταν είδε το θέαμα δεν χαλάστηκε καθόλου, αφού ο γάμος έγινε κανονικά!

Εμείς να τους ευχηθούμε βίο ανθόσπαρτο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.