Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ο κ. Ανδρέου μίλησε στην εκπομπή «Alpha καλημέρα» απαντώντας αρχικά στους ισχυρισμούς που «ήθελαν» την Αστυνομία να αφήνει επίτηδες να εκτυλιχθούν τα έκτροπα για να στείλει ένα μήνυμα για τις μετακινήσεις οπαδών.
Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι «καταρρίπτουμε το συγκεκριμένο επιχείρημα και περιμένουμε να επιβληθούν κάποιες ποινές για να αντιληφθούν όλοι τι γίνεται».
«Δεν είναι η πρώτη φορά που περνούν αντικείμενα με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούμε να γδύνουμε τους πάντες στο γήπεδο. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι τοποθετούνται μέσα στο γήπεδο από πριν. Ωστόσο οι εξετάσεις για το πώς πέρασαν μέσα οι πυρσοί και οι φωτοβολίδες συνεχίζονται. Δεν θέλω να δικαιολογήσω οτιδήποτε και δεν μπορώ να απαντήσω χωρίς να γίνει μια έρευνα», πρόσθεσε ο κ. Ανδρέου.
Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




