Χειροπέδες σε 23χρονο για παιδική πορνογραφία - Παραλήφθηκαν κινητό και υπολογιστής ως τεκμήρια

Χειροπέδες σε 23χρονο για παιδική πορνογραφία - Παραλήφθηκαν κινητό και υπολογιστής ως τεκμήρια

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 23 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παιδική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, λήφθηκε πληροφορία στον Κλάδο Διερεύνησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι συγκεκριμένος χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στον λογαριασμό του, αρχείο που αφορά σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι χρήστης του υπό αναφορά λογαριασμού, είναι 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί, με δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Κατά τη σύλληψη του εντοπίστηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο ως τεκμήριο.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε με δικαστικό ένταλμα στην οικία του, εντοπίστηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος επίσης παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE