Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο μετά τη μετακίνηση του ημιφορτηγού που ανατράπηκε

Άνοιξαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο μετά τη μετακίνηση του ημιφορτηγού που ανατράπηκε

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, με κατεύθυνση τη Λευκωσία, παρά την Καλαβασό, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ώστε να μετακινηθεί το ημιφορτηγό.

Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την έξοδο της Ακτής του Κυβερνήτη, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΝΕΟΤΕΡΟ (18:22): Ο αυτοκινητόδρομος Λ/σού – Λ/σίας, με κατεύθυνση τη Λ/σία, παρά την Καλαβασό, έχει δοθεί στην κυκλοφορία. Στην περιοχή εξακολουθεί να επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση. Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.