Θλίψη για τον 43χρονο Άλκη: Αναμένεται η νεκροτομή για να καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του

Θλίψη για τον 43χρονο Άλκη: Αναμένεται η νεκροτομή για να καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες και αίτια θανάτου, άντρα ηλικίας 43 ετών, ο οποίος ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση, τα ξημερώματα σήμερα στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον Άλκη Μιχαήλ, κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος εντοπίστηκε εντός του οχήματος του, στη σκηνή της οδικής σύγκρουσης και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Αγίας Φυλάξεως, στη Λεμεσό, όπου ο 43χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το αυτοκίνητο του παρέκκλινε της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό, ακολούθως ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 43χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του διερευνώνται, με την νενομισμένη νεκροτομή που προγραμματίζεται να διενεργηθεί από Ιατροδικαστή, να αναμένεται να καταδείξει εάν ο θάνατος του προήλθε συνεπεία της οδικής σύγκρουσης, ή από άλλα, παθολογικά αίτια.

Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού διερευνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE