LIKE ONLINE

Σχολιαστής καναλιού έκανε σεξ σε live μετάδοση στο instagram κατά λάθος

Σχολιαστής καναλιού έκανε σεξ σε live μετάδοση στο instagram κατά λάθος

Άλλοι κάνουν live στο Instagram από συναυλίες, μερικοί από συζητήσεις που θεωρούν ενδιαφέρουσες, αγώνες, εκδηλώσεις κλπ.

Ο Shannon Sharpe από την άλλη, τερμάτισε την πρωτοτυπία και έκανε live από την κρεβατοκάμαρά του ή έστω, από όπου αποφάσισε να κάνει σεξ. Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για κάτι που συνέβη από καθαρή απροσεξία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχολιαστής του ESPN μετέδωσε σε live μετάδοση τις προσωπικές του στιγμές με αποτέλεσμα να τον παρακολουθήσουν εκατομμύρια κόσμου - για την ακρίβεια, οι ακόλουθοί του στο Instagram ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, εκ των οποίων και το abc45.com, το αρχικό του αφήγημα όταν κλήθηκε να αποκαλύψει τι συνέβη, ήταν πως παραβιάστηκε ο λογαριασμός του. Ωστόσο, γρήγορα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το λάθος ήταν όλο δικό του.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου", δήλωσε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια ενός έκτακτου επεισοδίου στο podcast του, "Nightcap. Πέταξα το τηλέφωνό μου στο κρεβάτι, εκείνη την στιγμή (σ.σ. της σεξουαλικής συνεύρεσης). Ξαφνικά, άκουσα από κάπου να μου φωνάζουν, 'Shannon, είσαι στο IG Live'. Δεν ήξερα το IG live. Δεν έχω ενεργοποιήσει ποτέ το IG live, οπότε δεν ξέρω πώς λειτουργεί και ξαφνικά έγινε αυτό", συμπλήρωσε για να προσθέσει ότι δεν τον χάκαραν ούτε επρόκειτο για φάρσα. Παράλληλα, θέλησε να απολογηθεί λέγοντας ότι δεν έπρεπε να πει ψέματα και πως αναγνωρίζει το γεγονός ότι απογοήτευσε πολύ κόσμο.  

 

"(Είμαι) κάποιος που προστατεύω πολύ την προσωπική μου ζωή και ξαφνικά άκουσε όλος ο κόσμος την στιγμή της ερωτικής μου συνεύρεσης. Ντρέπομαι για διάφορους λόγους", διευκρίνισε.

ΠΗΓΗ: esquire.com.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Τύπος βούτηξε σε φυσική πισίνα και εξαφανίστηκε: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των φίλων του για να τον βρουν -Βίντεο

• Βαφεάδης: Ερευνώνται οι λόγοι για την έλλειψη επαγγελματιών οδηγών

• Η πλουσιότερη ευρωπαϊκή χώρα αναζητά εργάτες - Μηνιαίες αποδοχές άνω των 6.000 ευρώ



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top