ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Αποκοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο την Κυριακή - Δείτε σε ποια σημεία

Οδηγοί Προσοχή: Αποκοπές της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο την Κυριακή - Δείτε σε ποια σημεία

Ολιγόλεπτες αποκοπές της κυκλοφορίας, θα γίνονται από τις 6.00 μέχρι τις 8.00 το πρωί αύριο Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στις περιοχές Μονής και Βασιλικού, λόγω εργασιών αφαίρεσης εναέριων καλωδίων, με την Αστυνομία να συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται για αφαίρεση εναέριων καλωδίων, που διασταυρώνουν τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην περιοχή του κόμβου Μονής.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, από τις 6.00 μέχρι τις 8.00 το πρωί της Κυριακής, θα γίνονται από την Αστυνομία, αποκοπές της τροχαίας κίνησης στον αυτοκινητόδρομο και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία, διάρκειας πέντε (5) λεπτών κάθε φορά.

Οι εργασίες θα διεξάγονται και στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο σημείο όπου τα εναέρια καλώδια διασταυρώνουν τον δρόμο, στην περιοχή Μονής και Βασιλικού. Στον παλαιό δρόμο επίσης θα γίνονται ολιγόλεπτες αποκοπές της κυκλοφορίας, από τις 6.00 έως τις 8.00 το πρωί της Κυριακής.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων και με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top