ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έμπλεξε 34χρονος: Προσπάθησε πυρπολήσει κλεμμένο όχημα - Φόρεσε χειροπέδες

Έμπλεξε 34χρονος: Προσπάθησε πυρπολήσει κλεμμένο όχημα - Φόρεσε χειροπέδες

Συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 34 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο, στη Λευκωσία. Ο 34χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, στις 22 Ιουνίου, γύρω στις 11.20 το βράδυ, εκδηλώθηκε φωτιά σε ξηρά χόρτα, σε σημείο όπου βρισκόταν σταθμευμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή Καϊμακλίου, στη Λευκωσία. Τη φωτιά κατέσβησαν περίοικοι, προτού επεκταθεί στο αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για διενέργεια εξετάσεων.

Η φωτιά όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, είχε τεθεί κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης στα ξηρά χόρτα που βρίσκονταν περιμετρικά του σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ το αυτοκίνητο είχε επίσης περιλουστεί με εύφλεκτη ύλη. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 03 Απριλίου, από περιοχή στη Λάρνακα.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 34χρονου υπόπτου. Εναντίον του εκδόθηκε χθες Παρασκευή, δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη λίγο μετά τις 11.30 το μεσημέρι του Σαββάτου και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Παύση Οδυσσέα: Σήμερα η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου - Τα δύο σενάρια

• Έφη Ξάνθου στο «Τ»: Οι προτάσεις που δέχθηκε από κόμματα - Ο λόγος που επέλεξε το Volt

• Αφορά γονείς: Αυτοί έλαβαν εφάπαξ 150 ευρώ - Αναλυτικά όλα τα επιδόματα για τους μαθητές - Οι δικαιούχοι και τα ποσά

• Επιστρέφουν οι βροχές: Πότε και σε ποιες περιοχές αναμένονται - Αναλυτικά η πρόγνωση



Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Απολύθηκε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης- «Συντονισμένη προσπάθεια φαγώματός μου»

Την απόφασή του στο αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη από τη θέση του Γενικού Ελεγκτή ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Συμβούλιο. Με ομόφωνη απόφαση παύεται άμεσα ο Γενικός Ελεγκτής από τα καθήκοντά του. Η απόφαση αυτή είναι τελεσίδικη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top