Έτρεχε η πυροσβεστική: Πυρκαγιές σε σκουπίδια και σε ξηρά χόρτα - Στις φλόγες και δυο οχήματα

Έτρεχε η πυροσβεστική: Πυρκαγιές σε σκουπίδια και σε ξηρά χόρτα - Στις φλόγες και δυο οχήματα

Νέος συναγερμός σήμανε στις Αρχές το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, μετά από πυρκαγιές που ξέσπασαν σε διάφορες περιοχές. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέα Κεττή, σωρός απο σκουπίδια στο δρόμο Λεμεσού Πλατρών παρά την Άλασσα κατασβέστηκε και είναι υπό έλεγχο. Ανταποκρίθηκε ένα πυροσβ όχημα από Λεμεσό.

Δεύτερη πυρκαγιά παρά την Κοινότητα Οράς, μικρή σε έκταση σε ξηρά χόρτα κατασβέστηκε από το περίπολο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρισκόταν στην περιοχή και πυροσβ όχημα από ΕΜΑΚ.

Προηγήθηκε επίσης πυρκαγιά σε δύο ιδιωτικά οχήματα στις 11:30 τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε συγκρότημα πολυκατοικιών στην Αγ. Θέκλη. Ανταπόκριθηκε και κατάσβησε την πυρκαγιά ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με δύο οχήματα.

Τα αίτια σε όλες τις περιπτώσεις διερευνώνται.
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE