Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των 90 σταθερών καμερών: Τα σημεία σε κάθε πόλη και οι αλλαγές - Βίντεο

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των 90 σταθερών καμερών: Τα σημεία σε κάθε πόλη και οι αλλαγές - Βίντεο

Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός με 90 σταθερές κάμερες , κάποιες σε διασταυρώσεις και κάποιες σε σημεία μόνο για ταχύτητες.

Σύμφωνα με τον κ.Χάρης Ευριπίδου - Βοηθός Διευθυντής Τμήματος Τροχαίας , έχουν τοποθετηθεί και οι 90 κάμερες όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου ωστόσο δεν υπάρχουν κάμερες, καθώς όπως αναφέρει ο κ.Χάρης Ευριπίδου, δεν υπήρξαν διασταυρώσεις με «μελανά σημεία» , ωστόσο λειτουργούν κινητές κάμερες για ταχύτητα.

Επιπρόσθετα μίλησε για τις αλλαγές που προωθούνται όσον αφορά τις ποινές και όχι μόνο. 

Η αύξηση των θανατηφόρων και ατυχημάτων στους δρόμους σε σύγκριση με άλλες χρονιές όπως εξήγησε ο κ.Ευρυπίδου οφείλεται σε διάφορους παράγοντες που είναι εκτός των σταθερών καμερών.

 Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE