Ιταλία: Τρεις νεκροί από φωτιά σε αποθήκη με κινέζικα προϊόντα στο Μιλάνο

Ιταλία: Τρεις νεκροί από φωτιά σε αποθήκη με κινέζικα προϊόντα στο Μιλάνο

Τρεις νεκρούς προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη με κινέζικα προϊόντα την περασμένη νύχτα στο Μιλάνο. Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις νέοι κινεζικής υπηκοότητας, ηλικίας 19, 17 και 24 ετών.

Οι πυροσβέστες κατέβαλαν συνεχείς προσπάθειες, μέχρι το πρωί, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ καραμπινιεροι, αστυνομία και η εισαγγελια της ιταλικής συμπρωτεύουσας ξεκίνησαν έρευνα.

Σύμφωνα με τον Τύπο, η τραγωδία αυτή μπορεί να οφείλεται και σε εσκεμμένη ενέργεια διότι, όπως διέρρευσε, οι ιδιοκτήτες της εμπορικής επιχείρησης είχαν δεχθεί πρόσφατα απειλές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE