Tσαντάκι με 12.5000 ευρώ «έκανε φτερά» από το αυτοκίνητο επιχειρηματία

Tσαντάκι με 12.5000 ευρώ «έκανε φτερά» από το αυτοκίνητο επιχειρηματία

Τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 12.500 χιλιάδων ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από όχημα Ελληνοκύπριου επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στην Πόλη Χρυσοχούς στις 10:30 το πρωί και άφησε το όχημα του σταθμευμένο και ανασφάλιστο για λίγα δευτερόλεπτα έξω από κατάστημα , άγνωστο πρόσωπο απέσπασε απ’ αυτό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του το τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 12.500 χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων μετέβησαν στην σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις στο όχημα με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE