ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Εκβίαζε ανήλικο με παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες του

Ελλάδα: Εκβίαζε ανήλικο με παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες του

Στο στόχαστρο αγνώστου που παραποίησε τις φωτογραφίες του από τα προφίλ του στα social media κάνοντάς τις να τον δείχνουν γυμνό και απαιτούσε εκβιαστικά χρήματα για να μην τις δημοσιοποιήσει, βρέθηκε ένας ανήλικος από την Ηλεία. Όμως, δεν υπέκυψε στις απαιτήσεις του και κατέφυγε την Αστυνομία.

Ο δράστης επικοινώνησε με τον 17χρονο μέσω μηνυμάτων που του έστειλε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και του ζήτησε 100 ευρώ για να μην κοινοποιήσει τις παραποιημένες φωτογραφίες του στους συγγενείς και τους φίλους του που βρήκε στις επαφές του. Ωστόσο, ο νεαρός υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια, όπου κατέθεσε το οπτικό υλικό που τον παρουσίαζε το πρόσωπο του σε γυμνό ξένο σώμα.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για να εντοπίσουν τα ψηφιακά ίχνη του άγνωστου δράστη και να τον ταυτοποιήσουν. Στο μεταξύ, έχουν σχηματίσει δικογραφία με κατηγορίες για εκδικητική πορνογραφία, εκβίαση, πλαστογραφία και απάτη σε βάρος αγνώστου.

Χειροπέδες σε αλλοδαπό για ασέλγεια

Ύστερα από την καταγγελία μιας αλλοδαπής ότι ένας αλλοδαπός είχε κάνει σε βάρος της ασελγείς πράξεις στην Κόρινθο, ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top