ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Συνελήφθη 25χρονη για εκδικητική πορνογραφία και απόπειρα εκβίασης – Ζητούσε 2.000 ευρώ

Ελλάδα: Συνελήφθη 25χρονη για εκδικητική πορνογραφία και απόπειρα εκβίασης – Ζητούσε 2.000 ευρώ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 25χρονη η οποία κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα εκβίασης.

Η γυναίκα συνελήφθη την Tρίτη σε περιοχή της Αθήνας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Είχε προηγηθεί καταγγελία ενός άνδρα σε βάρος άγνωστης δράστιδας, διαχειρίστριας προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία τον απειλούσε μέσω της εφαρμογής, ότι θα ανέβαζε στο διαδίκτυο οπτικοακουστικό υλικό με ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο είχε αποκτήσει κατά την επικοινωνία τους, αν δεν της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και διαδικτυακή έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων, με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση της 25χρονης ως διαχειρίστρια του επίμαχου διαδικτυακού προφίλ.

Η 25χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι της, σε περιοχή της Αθήνας, ενώ από την επιτόπια έρευνα κατασχεθέντων πειστηρίων -λάπτοπ και κινητό τηλέφωνο-, πιστοποιήθηκε η εμπλοκή της στην υπόθεση, καθώς βρέθηκε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top