LIKE ONLINE

Τα νέα AirPods μειώνουν την ένταση για να συνομιλείτε με τους γύρω σας - Αλλά μήπως είναι αγένεια;

Τα νέα AirPods μειώνουν την ένταση για να συνομιλείτε με τους γύρω σας - Αλλά μήπως είναι αγένεια;

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα AirPods 4 ($129) καθώς και μια έκδοση με ακύρωση θορύβου στα $169. Η έκδοση με ακύρωση θορύβου περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία με την ονομασία «ενημέρωση συνομιλίας», η οποία ενδέχεται να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε.

Κατά την παρουσίαση της Apple τη Δευτέρα, η εταιρεία έδειξε μέσω ενός βίντεο πώς λειτουργεί η «ενημέρωση συνομιλίας». Στο βίντεο, μια γυναίκα πλησιάζει έναν πωλητή σε καροτσάκι καφέ, χαιρετά και παραγγέλνει τον καφέ της. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, τα ακουστικά εντοπίζουν ότι μιλά σε κάποιον και μειώνουν αυτόματα την ένταση της μουσικής που ακούει.

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τα ακουστικά τους ενώ μιλούν με κάποιον, χωρίς να χρειάζεται να τα αφαιρέσουν. Η «ενημέρωση συνομιλίας» είχε πρωτοεμφανιστεί το περασμένο φθινόπωρο στα μοντέλα AirPods Pro.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη σε καθημερινές καταστάσεις, όπως όταν κάποιος βρίσκεται στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ ή σε άλλες σύντομες συνομιλίες. Παρόλα αυτά, η χρήση ακουστικών κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με άλλους μπορεί να θεωρηθεί αγενής, ακόμη κι αν ο ήχος είναι χαμηλωμένος.

Η λειτουργία «ενημέρωσης συνομιλίας» δεν περιορίζεται πλέον στα πολυτελή μοντέλα AirPods Pro, αλλά περιλαμβάνεται και στα πιο προσιτά AirPods 4 με ακύρωση θορύβου, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει σε μεγαλύτερη χρήση αυτής της δυνατότητας από το κοινό.

Παράλληλα, τα νέα AirPods Pro 2 διαθέτουν επίσης λειτουργία τύπου ακουστικού βαρηκοΐας, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση απώλειας ακοής και να υποστηρίξει άτομα που δυσκολεύονται να ακούσουν καθαρά. Αυτή η νέα τεχνολογία προκαλεί ερωτήματα σχετικά με το πώς μπορεί να διακρίνει κανείς αν κάποιος χρησιμοποιεί τα AirPods για υποστήριξη ακοής ή για άλλους λόγους.

Η χρήση των AirPods ως ακουστικών βαρηκοΐας ενδέχεται να οδηγήσει σε αλλαγή της αντίληψης σχετικά με τη χρήση τους κατά τη διάρκεια συνομιλιών. Οι εξελίξεις αυτές θα δείξουν πώς θα διαμορφωθεί η καθημερινή χρήση των ακουστικών αυτών στο μέλλον.

Πηγή: lifo.gr/Με πληροφορίες από Business Insider

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top