Γυναίκα αποκάλυψε το ποσό που ξόδεψε για να ταξιδέψει 274 μέρες με κρουαζιερόπλοιο - Δείτε βίντεο

Γυναίκα αποκάλυψε το ποσό που ξόδεψε για να ταξιδέψει 274 μέρες με κρουαζιερόπλοιο - Δείτε βίντεο

Μια νεαρή influencer αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο, το οποίο διήρκεσε 274 ημέρες.

Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε μια κρουαζιέρα δύο εβδομάδων μια πολυτελή απόδραση, αλλά για μια γυναίκα, η περιπέτεια διήρκεσε πολύ περισσότερο-274 ημέρες, για την ακρίβεια.

Η Amike Oosthuizen, δημιουργός περιεχομένου από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, ολοκλήρωσε πρόσφατα ένα ταξίδι εννέα μηνών με την Ultimate World Cruise της Royal Caribbean, η οποία είναι γνωστή ως η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο.

Η Amike μαζί με άλλους 2.000 άλλους επιβάτες ταξίδεψαν στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, το Μαϊάμι, τις Μπαχάμες, ακόμη και στην απομακρυσμένη Ανταρκτική. Καθώς το ταξίδι της φτάνει στο τέλος του, η Amike μοιράστηκε τόσο τις αξιοσημείωτες εμπειρίες που έζησε όσο και το κόστος διαβίωσης σε ένα κρουαζιερόπλοιο για εννέα μήνες.

Για την Amike και την οικογένειά της, το ταξίδι στον κόσμο ήταν πάντα ένα όνειρο. Όταν ο πατέρας της ανακάλυψε ένα άρθρο για την απόλυτη παγκόσμια κρουαζιέρα της Royal Caribbean το 2020, εκδήλωσε αμέσως ενδιαφέρον. «Ήταν πάντα όνειρο της οικογένειάς μου να ταξιδέψει στον κόσμο», δήλωσε η 26χρονη στην The Sun.

Ενώ ήταν ενθουσιασμένοι με την πιθανότητα, αρχικά δεν πίστευαν ότι μια τόσο μεγάλη περιπέτεια θα συνέβαινε πραγματικά. Ωστόσο, δεσμεύτηκαν να το κάνουν, βάζοντας πλώρη για ένα ταξίδι που θα κάλυπτε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Φυσικά, ένα τέτοιο ταξίδι συνοδεύεται από ένα σημαντικό τίμημα. Για όσους αναρωτιούνται πόσο ακριβώς κόστισε αυτό το «ταξίδι της ζωής» στην Amike, η απάντηση είναι εντυπωσιακή: 55.200 λίρες Αγγλίας (περίπου 65.000 ευρώ).

Η Amike χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί μια τελευταία περιήγηση στο δωμάτιο που αποκαλούσε σπίτι της τους τελευταίους εννέα μήνες. Σε ένα συγκινητικό βίντεο, εξέφρασε ανάμεικτα συναισθήματα για την ολοκλήρωση του ταξιδιού.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE