ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανησυχία λόγω νέων ναρκωτικών ουσιών σε ζελεδάκια και μπισκότα - Πώς έρχονται στην Κύπρο

Ανησυχία λόγω νέων ναρκωτικών ουσιών σε ζελεδάκια και μπισκότα - Πώς έρχονται στην Κύπρο

Νέες ναρκωτικές ουσίες σε ζελεδάκια ή μπισκότα έκαναν την εμφάνιση τους, προκαλώντας ανησυχία στην Αστυνομία.

Μιλώντας στο ThemaOnline η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ελένη Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι έχει διαπιστώσει πώς οι δυο νέες είδους ουσίες έκαναν την εμφάνιση τους στην κυπριακή αγορά, ωστόσο δεν διοχετεύονται μόνο σε παιδιά ή νεαρούς άλλα σε όλες τις ηλικίες.

«Το ανησυχητικό είναι ότι έρχονται υπό την μορφή ζελεδάκια και μπισκότα, έχουν τέτοιου είδους εμφάνιση την οποία δεν έχουνε εύκολη πρόσβαση, ένα παιδί πολύ εύκολα μπορεί να την καταναλώσει. Είναι ανησυχητικό και μπορεί να εξαπατηθεί ο οποιοσδήποτέ με την εμφάνιση», σημείωσε.

Επιπλέον, η κα. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι εντοπίστηκε ακόμα μια νέα μορφή ναρκωτικών που προσπάθησε να διοχετευτεί στην αγορά, η οποία πρόκειται για νέα ημισυνθετική ουσία ναρκωτικών ΗΗΤ και είναι υπό την μορφή χόρτου.

Αναφορικά με τους διακινητές, η κα. Κωνσταντίνου επεσήμανε ευρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να διοχετεύουν τις ποσότητες του από τα σημεία παραγωγής τους σε διάφορες χώρες.

«Οι ουσίες έρχονται μέσω λιμανιών, ταχυδρομείων, αεροδρομίων κτλ.», πρόσθεσε.

«Ως Αστυνομία λαμβάνουμε αρκετά μέτρα για τα φαινόμενα αυτά, προσπαθούμε με βάση των πληροφοριών που έχουμε να εντοπίζουμε συνεχώς τις νέες ποσότητες που έρχονται», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι φέτος έχουν κατασχεθεί συνολικά 445 κιλά διάφορων ναρκωτικών, με πρώτη ουσία την κάνναβη και μετρά τα συνθετικά ναρκωτικά.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top