ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στη Σητεία

Ελλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό στη Σητεία

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Σητείας, όταν ηλικιωμένος αλλοδαπός άντρας υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο συνέχισε μόνο του την πορεία του και χτύπησε σε άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα, πριν τελικά ακινητοποιηθεί.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες για την ανάνηψη του 75χρονου άντρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο αυτοκίνητο επέβαινε και μία 59χρονη η οποία υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο θώρακα.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς παράμετροι του περιστατικού. Η ανακοπή που υπέστη ο οδηγός φαίνεται πως ήταν η αιτία της απώλειας του ελέγχου του οχήματος, με τραγική κατάληξη τον θάνατό του.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top