ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Χαλκιδική: Απείλησε να την κάψει ζωντανή για ένα story στο Instagram - «Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»

Τρόμος στη Χαλκιδική: Απείλησε να την κάψει ζωντανή για ένα story στο Instagram - «Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 26χρονος, ο οποίος χτύπησε και απείλησε να κάψει με βενζίνη τη σύζυγό του στη Χαλκιδική. Η ίδια, είχε υποβάλλει εναντίον του άλλες 3 μηνύσεις και είχε φτάσει στο σημείο να ασκήσει βία σε βάρος της, ακόμα και όταν ήταν έγκυος στο κοριτσάκι τους.

Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με το Star, έγινε το τελευταίο περιστατικό με αφορμή ένα story που ανέβασε η 21χρονη σύζυγος στο Instagram, στο οποίο έδειχνε… τη Χαλκιδική, σύμφωνα με το Star. Όμως ο 26χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν και στη συνέχεια απείλησε να την κάψει με ένα μπουκάλι που είχε βενζίνη.

Η 21χρονη αν και ήταν σε πανικό, κατάφερε να βγει και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί, ο 26χρονος είχε πάει στους δικούς της, απειλώντας και αυτούς ότι θα τους κάψει.

Τελικά του πέρασαν χειροπέδες και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Η κοπέλα έχει υποβάλλει και άλλες μηνύσεις, με την τελευταία να φτάνουν στις τέσσερις συνολικά. Ο 26χρονος είχε φτάσει στο σημείο να τη χτυπήσει ακόμα και μπροστά στην κόρη τους, η οποία έκανε τέσσερις ημέρες να μιλήσει.

«Με χτυπούσε ενώ ήμουν έγκυος»

«Η πρώτη μήνυση ήταν όταν ήμουν έγκυος, όπου με είχε χτυπήσει όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια. Με χτυπούσε ενώ ήταν μπροστά η μικρή, σε όλο το δρόμο Χαλκιδική-Θεσσαλονίκη. Με μπουνιές και τέτοια. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια. Η μικρή έκανε να μιλήσει 4 ημέρες. Είχα ανεβάσει ένα story που φαίνεται η Χαλκιδική και λέει My Home και αυτός νευρίασε. Μου έλεγε γιατί το ανέβασα. Μου έσπασε το τηλέφωνο. Μου έδωσε σφαλιάρα και μου είπε “θα σε κάψω μέσα στο αμάξι σου”. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη. Μου έλεγε “θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Helen Mazlou: «Δεν γνώριζα τον Χριστό, τώρα δεν αλλάζω με τίποτα αυτή τη ζωή» - Όσα αναφέρει η 23χρονη TikToker που έγινε μοναχή - Βίντεο

• Αυτές οι λοιμώξεις έκαναν την εμφάνιση τους μετά το «πρώτο κουδούνι» - Πότε ένα παιδί πρέπει να μένει στο σπίτι

• Disney+: Όλα όσα θα δούμε στην πλατφόρμα τον Σεπτέμβριο

• ΟΚΥπΥ: Απαντά για τον γιατρό που λαμβάνει υπερωρίες τριπλάσιες του μισθού του - «Φέρνει εισοδήματα πέραν των 3 εκατομμυρίων»

• Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στην Αγία Νάπα – Ανήκε σε πρόσωπο που είχε δηλωθεί ελλείπον

• Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 6 χρόνια σχέσης



Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Interconnector: Το Υπουργικό ενέκρινε 25 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος μέχρι το 2029 - Όσα ανέφερε ο Υπ. Ενέργειας – Βίντεο

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε πρόταση του Υπουργείου Ενέργειας για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης (GSI), ανακοίνωσε ο αρμόδιος Υπουργός, Γιώργος Παπαναστασίου, το απόγευμα της Τρίτης. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top