Δυτική Όχθη: Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης από επίθεση με φορτηγό

Δυτική Όχθη: Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης από επίθεση με φορτηγό

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας από τους στρατιώτες του σκοτώθηκε, όταν ο Παλαιστίνιος οδηγός ενός φορτηγού έριξε το όχημα πάνω σε «δυνάμεις που εκτελούσαν επιχειρησιακές δραστηριότητες» στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Ο στρατός ανακοίνωσε το όνομα του νεκρού στρατιώτη, πρόκειται για τον 24χρονο Γκέρι Γκιντεόν Χανγκάλ.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση ο στρατός τόνισε ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε» στην επίθεση που έγινε κοντά στον ισραηλινό οικισμό Μπινγιαμίν.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE