Κοιτάξετε τους λογαριασμούς σας: Καταβάλλονται σήμερα τα 150€ στους δικαιούχους για την νέα σχολική χρονιά

Κοιτάξετε τους λογαριασμούς σας: Καταβάλλονται σήμερα τα 150€ στους δικαιούχους για την νέα σχολική χρονιά

Καταβλήθηκε σήμερα (11/9) στους δικαιούχος η εφάπαξ επιχορήγηση των €150 ανά οικογένεια ως ένα από τα πακέτα στήριξης για την νέα σχολική χρονιά.

Το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, ανακοινώσε σήμερα (11 Σεπτεμβρίου) την έναρξη καταβολής εφάπαξ επιχορήγησης, στο πλαίσιο της απόφασης της Κυβέρνησης του πακέτου μέτρων άμεσου και ενισχυτικού χαρακτήρα, για τις οικογένειες των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων για τη σχολική χρονιά 2024-2025.

Η εφάπαξ επιχορήγηση ανέρχεται στο ποσό των €150 ανά οικογένεια και θα καταβληθεί απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οικογενειών που είναι δικαιούχες επιδόματος τέκνου,  των οποίων τουλάχιστον τρία τέκνα φοιτούν στην Προδημοτική (ηλικίες 4 6/12 και άνω), Δημοτική, Μέση και Τεχνική Εκπαίδευση

Διευκρινίζεται ότι στους δικαιούχους του μέτρου αυτού, συμπεριλαμβάνονται και οικογένειες οι οποίες έχουν παιδιά που φοιτούν στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

ΠτΔ σε συνέντευξη στην Al-Ahram: «Ευρείες προοπτικές για τις σχέσεις Κύπρου - Αιγύπτου και εμβάθυνση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης»

Τη σημασία των δύο νέων συμφωνιών με την Αίγυπτο για την ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου Κρόνος και Αφροδίτη στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, επισημαίνει σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην αιγυπτιακή εφημερίδα Al-Ahram ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας τη φιλοδοξία του για διεύρυνση των οριζόντων της εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE