Πειραιάς: Ισόβια στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου – Ένταση έξω από το δικαστήριο

Πειραιάς: Ισόβια στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου – Ένταση έξω από το δικαστήριο

Ποινή ισόβιας κάθειρξης επιβλήθηκε στον 69χρονο για την εν ψυχρώ δολοφονία παρκαδόρου στον Πειραιά, χωρίς να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

Συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να λιντσάρουν τον 69χρονο έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά τη στιγμή της μεταγωγής του, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου.

Ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δεν σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.

«Μόνο τα ισόβια του άξιζαν, και είναι πάρα πολύ λίγο… Την ψυχή του άντρα μου ελπίζω να την απαλύναμε λίγο» δήλωσε στο Star η σύζυγος του 39χρονου, η οποία βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια.

Ένταση στα δικαστήρια
Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά στη δίκη της στυγερής δολοφονίας του νεαρού παρκαδόρου από έναν ηλικιωμένο για ασήμαντη αφορμή. Το δικαστήριο του επέβαλε ισόβια, ωστόσο οι συγγενείς του προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Η σύζυγος του άτυχου υπαλλήλου πάρκινγκ μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο.

Συγγενείς του άτυχου παρκαδόρου επιτέθηκαν στον 68χρονο κατηγορούμενο για το στυγερό έγκλημα. Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά τη στιγμή της μεταγωγής του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να απομακρύνουν τους εξαγριωμένους συγγενείς του 39χρονου. Ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δε σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.

Ψυχρός και αμετανόητος ο κατηγορούμενος – Τι υποστήριξε
Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, ο κατηγορούμενος ήταν ψυχρός και αμετανόητος, ενώ στην απολογία του που κράτησε περίπου μία ώρα, δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας.

«Με είχε προκαλέσει. Πάρκαρε τα αυτοκίνητα του πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο και δεν μπορούσα να περάσω», υποστήριξε ξανά.

Για το στυγερό έγκλημα το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά επέβαλε στον 68χρονο κατηγορούμενο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE