Πολύωρη η συνεδρία του Συνοδικού: Προκλήθηκε ένταση - Έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο

Πολύωρη η συνεδρία του Συνοδικού: Προκλήθηκε ένταση - Έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο

Συνεχιζόταν μέχρι πριν λίγο η συνεδρία του Συνοδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, η οποία ξεκίνησε στις 09:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, συνεχιζόταν η πολύωρη συνεδρία μέχρι πριν από λίγο.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε ένταση κατά τη διάρκεια της κατάθεσης κάποιων μαρτύρων.

Στη συνεδρία έχουν κληθεί οι κατηγορούμενοι και ο μάρτυρας κατηγορίας, που είναι ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Το απόγευμα, κατά τις 15.30, έφτασε ασθενοφόρο στην Αρχιεπισκοπή, όπου, όπως πληροφορήθηκε το ΚΥΠΕ, συνοδός ενός από τους μάρτυρες δέχθηκε φροντίδα επί τόπου, από το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Σε εβδομαδιαίες συναντήσεις, και συχνότερα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμάν, κατά τη σημερινή τους συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE