Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Νικηταρίου  - Στο σημείο δυνάμεις Πυρόσβεσης για πιθανή αναζωπύρωση

Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Νικηταρίου  - Στο σημείο δυνάμεις Πυρόσβεσης για πιθανή αναζωπύρωση

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, 2024 και ώρα 16:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Νικηταρίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:45, καίγοντας έκταση 1 δεκαρίου με καλαμιώνα.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 1 προωθητή γαιών. Στην επιχείρηση του Τμήματος Δασών, συνέδραμε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 4 άτομα και 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE