Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Νικηταρίου  - Στο σημείο δυνάμεις Πυρόσβεσης για πιθανή αναζωπύρωση

Υπό έλεγχο πυρκαγιά στην κοινότητα Νικηταρίου  - Στο σημείο δυνάμεις Πυρόσβεσης για πιθανή αναζωπύρωση

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, 2024 και ώρα 16:45 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Νικηταρίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:45, καίγοντας έκταση 1 δεκαρίου με καλαμιώνα.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 10 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 1 προωθητή γαιών. Στην επιχείρηση του Τμήματος Δασών, συνέδραμε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 4 άτομα και 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Η πάροδος του χρόνου συνιστά έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, καθώς δημιουργεί νέα τετελεσμένα και «κανονικοποιεί» παράνομες καταστάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE