Θα θρηνήσουμε θύματα ! Δείτε τι κάνουν ανεγκέφαλοι νεαροί στη Λεμεσό

Θα θρηνήσουμε θύματα ! Δείτε τι κάνουν ανεγκέφαλοι νεαροί στη Λεμεσό

Απίστευτο και άκρως επικίνδυνο το σπορ που διάλεξε ομάδα νεαρών απο την Λεμεσό για να διασκεδάσει...!

Αναγνώστης της σελίδας μας όπως μας ενημέρωσε, την περασμένη Κυριακή (04/10) επισκέφθηκε το Μόλο της Λεμεσού και αντίκρισε το πιο κάτω θέαμα.

Νεαροί ηλικίας 15 με 17 χρόνων να βρίσκονται στις νέες αποβάθρες του μόλου και να επιχειρούν να κάνουν βουτιά απο ύψος περίπου 4-5 μέτρων.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε οι νεαροί ανέβαιναν σε πάσσαλο φωτισμού και απο εκεί έκαναν βουτιές στην θάλασσα. 
Να σημειώσουμε πως στις νέες αποβάθρες δεν υπάρχει πρόσβαση στο να κανει κάποιος βουτιές, όμως όπως φαίνεται οι νεαροί βρήκαν δικιά τους "εφεύρεση", βάζοντας μάλιστα τον εαυτό τους σε κίνδυνο. 

Δείτε και μόνοι σας

 

 

Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE