Χαλκιδική: «Είναι δολοφονία» λέει ο πατέρας του Γιάννη για τον θάνατο του γιου του στο μοιραίο λούνα παρκ - Προσκόμισε νέα στοιχεία

Χαλκιδική: «Είναι δολοφονία» λέει ο πατέρας του Γιάννη για τον θάνατο του γιου του στο μοιραίο λούνα παρκ - Προσκόμισε νέα στοιχεία

Για δεύτερη φορά συναντήθηκε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ο πατέρας του 19χρονιυ ο οποίος έχασε τη ζωή του στο λουνα παρκ στη Χαλκιδική.

«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία»

Ο Γιάννης Καμπαίλης συνοδευόμενος από τεχνικό πραγματογνώμονα κατέθεσε νέα στοιχεία για την υπόθεση στην ανώτατη εισαγγελική λειτουργό με στόχο να αποδοθεί δικαιοσύνη για το θάνατο του παιδιού του που ο ίδιος χαρακτηρίζει δολοφονία.

Το μοιραίο λούνα παρκ

Σε δήλωσή του έξω από το δικαστικό μέγαρο ανέφερε:

«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει. Η δικαιοσύνη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να συντάξει κατηγορητήριο. Είναι μια μπλεγμένη ιστορία, αλλά για τα δικά μου δεδομένα είναι απλή.

Έχω δηλώσει ότι η υπόθεση του Γιάννη είναι δολοφονία και θα πρέπει οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν έχω φόβο πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Από την μεριά του ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες δήλωσε:

«Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε τον λόγο της ότι θα κινηθεί τάχιστα η διαδικασία. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει κατατεθεί το πόρισμα και η έκθεση τεχνικού ελέγχου που έγινε κατόπιν αίτησής μας , για να διαπιστωθεί κατά πόσο το μηχάνημα πληρούσε τις προδιαγραφές.»X

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE