Τραγωδία στην Αγκυρα: Τουλάχιστον 20 νεκροί από δύο εκρήξεις σε δρόμο στο κέντρο της πόλης (Βίντεο)

Τραγωδία στην Αγκυρα: Τουλάχιστον 20 νεκροί από δύο εκρήξεις σε δρόμο στο κέντρο της πόλης (Βίντεο)

Δύο εκρήξεις συγκλόνισαν το Σάββατο οδική αρτηρία στο κέντρο της τουρκικής πρωτεύουσας, κοντά στον μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό της Άγκυρας, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 20 ανθρώπων, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, οι δύο εκρήξεις που πρέπει να έχουν προκαλέσει τον θάνατο πολλών ανθρώπων, σημειώθηκαν πριν από μια προγραμματισμένη για αργότερα σήμερα, συγκέντρωση της τουρκικής αντιπολίτευσης υπέρ της ειρήνης στο σημείο αυτό.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή» ενδέχεται να πρόκειται για επιχείρηση αυτοκτονίας. Οι πληροφορίες για τον αριθμό των θυμάτων προς το παρόν είναι συγκεχυμένες.

Γίνεται λόγος για είκοσι νεκρούς και  δεκάδες τραυματίες, ενώ οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν με χρονική διαφορά 10-20 δευτερολέπτων.

Οι συγκεντρωμένοι μπροστά από το σταθμό θα έπαιρναν μέρος στη διαδήλωση που είχαν οργανώσει από κοινού η συνομοσπονδία εργαζομένων στο δημόσιο τομέα ΚΕΣΚ, η συνομοσπονδία εργατικών συνδικάτων ΝΤΙΣΚ, η Ένωση Ιατρών Τουρκίας (ΤΤΒ) και η Ένωση Επιμελητηρίων Μηχανικών (ΤΜΜΟΒ) με τίτλο «Σε πείσμα του πολέμου, ειρήνη εδώ και τώρα -Ειρήνη-Ψωμί-Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE