Δρ. Μαρία Κολιού: Η τηλεοπτική της εμφάνιση στην μετα-covid εποχή – Τρομερή η αλλαγή της

Δρ. Μαρία Κολιού: Η τηλεοπτική της εμφάνιση στην μετα-covid εποχή – Τρομερή η αλλαγή της

Στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma φιλοξενήθηκε η Δρ. Μαρία Κολιού, το μεσημέρι της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου.

Η Επίκουρος καθηγήτρια παιδιατρικής και παιδολοιμωξιολόγος, έκανε αρκετά συχνά εμφανίσεις στα τηλεοπτικά πάνελ, την περίοδο της πανδημίας και για δυο χρόνια ήταν σχεδόν καθημερινά στις οθόνες μας.

Η Δρ. Μαρία Κολιού, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων και όπως μπορείτε να δείτε και στο πιο κάτω απόσπασμα η εμφάνιση της άλλαξε τρομερά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.