Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η εν λόγω συνάντηση έγινε για σκοπούς συντονισμού με τους εμπλεκόμενους φορείς ενόψει της αυριανής σύσκεψης για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας.
Ο κ. Λετυμπιώτης είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα πως σύσκεψη όλων των μερών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Κύπρο για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας.
Όπως ανέφερε στη γραπτή του δήλωση "στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Οικονομικών και Υφυπουργός παρά τω Προέδρω εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Ενέργειας εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπρόσωποι του ΑΔΜΗΕ, της εταιρείας NEXANS και η Νομική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας".
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ