Άνοιξαν το παράθυρο και πυροβόλησαν πτηνό - Συνελήφθη 19χρονος, καταζητείται 27χρονος

Άνοιξαν το παράθυρο και πυροβόλησαν πτηνό - Συνελήφθη 19χρονος, καταζητείται 27χρονος

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημελλήματος, κυνηγίου σε απαγορευμένη περιοχή, μεταφοράς κυνηγετικού συναρμολογημένου εντός οχήματος,  και παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα που έγινε θηροφύλακα διευρενά η Αστυνομία στην Πάφο, εναντίον τριών προσώπων εκ των οποίων το ένα συνελήφθη. Για την υπόθεση συνελήφθη 19χρονος.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες Κυριακή μέλη της Υπηρεσίας Θήρας περιπολούσαν σε περιοχή του χωριού Αρόδες για σκοπούς πρόληψης του παράνομου κυνηγίου. Σε κάποια στιγμή είπε στο ΚΥΠΕ ο κ.Νικολάου αντιλήφθηκαν όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, με τον συνοδηγό να πυροβολεί από ανοικτό παράθυρο ένα πτηνό και να το σκοτώνει.

Αν και έγινε σήμα να σταματήσουν τα τρια άτομα διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Η Υπηρεσία Θήρας κατέγραψε τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος και από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι σ 'αυτό επέβαιναν 27χρονος από την Ίνεια καθώς και ένα πρόσωπο ηλικίας 19 ετών. Όσον αφορά το τρίτο πρόσωπο ακόμη δεν έχουν εξασφαλιστεί τα στοιχεία του. Εναντίον των δύο ατόμων 27 και 19 ετών εκδόθηκαν ενταλματα σύλληψης. Ο 19χρονος συνελήφθη χτες ενώ ο 27χρονος καταζητείται.

Επιπρόσθετα, ανέφερε ο κ. Νικολάου, εντοπίστηκε από τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας το φτεσκοσκοτωμένο πτηνό και παραδόθηκε. Περαιτέρω, συνέχισε, έχει παραληφθεί ως τεκμήριο το δόκο του 19χρονου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Στον δρόμο προς τις βουλευτικές - Οι προκλήσεις και η «επανασύνδεση» κομμάτων με τη βάση

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών εισέρχονται δειλά-δειλά τα κόμματα, τα οποία αφού ξεπέρασαν το σοκ των διπλών εκλογών του Ιουνίου του 2024, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, κοιτάζοντας μπροστά και ευελπιστώντας ότι εκείνο που βίωσαν τον περασμένο Ιούνιο, δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE