Επιτέθηκαν σε τρία άτομα και κατάφεραν να διαφύγουν - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Επιτέθηκαν σε τρία άτομα και κατάφεραν να διαφύγουν - Καταζητείται ένα πρόσωπο

Ένα πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία στην Πάφο για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης εναντίον τριών προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρία πρόσωπα τραυματισμένα διακομίσθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου έπειτα από επίθεση που φέρονται να δέχτηκαν, κατά τους ισχυρισμούς τους.

Τα τρία πρόσωπα ανέφεραν στην Αστυνομία ότι δέχτηκαν επίθεση με επιθετικά όργανα και πως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Οι τρεις παραπονούμενοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πάφου και σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφεραν εκδορές. Η καταγγελία από τους τρεις παραπονούμενους έγινε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και η Αστυνομία καταζητεί ένα πρόσωπο εναντίον του οποίου έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE