Είχε δίπλα του 2,5 κιλά κοκαΐνης και τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ - Συνελήφθη 26χρονος και 41χρονη -Φωτογραφίες

Είχε δίπλα του 2,5 κιλά κοκαΐνης και τον τσάκωσε η ΥΚΑΝ - Συνελήφθη 26χρονος και 41χρονη -Φωτογραφίες

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση πέραν των 2.5 κιλών κοκαΐνης προχώρησαν χθες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Η ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε χθες το πρωί μετά από ανακοπή οχήματος σε περιοχή της Λευκωσίας, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 26 ετών.

Σε έρευνα που διεξήχθη εντός του οχήματος, στη θέση του συνοδηγού ανευρέθηκε ένα πακέτο, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 2 κιλών και 459 γραμμαρίων.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκαν ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 192 γραμμαρίων, διάφορες ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.  

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη επίσης, γυναίκα ηλικίας 41 ετών.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE