Αυστρία: Εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για… ευφάνταστη δικαιολογία

Αυστρία: Εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για… ευφάνταστη δικαιολογία

Κάτι πιο πρωτότυπο από το να προσποιηθεί την άρρωστη σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία μία 34χρονη γυναίκα από την Αυστρία, προκειμένου να αποφύγει ένα επαγγελματικό ραντεβού, όμως μάλλον το παράκανε, καθώς πλέον καλείται να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.

Η 34χρονη επινόησε ένα «ατύχημα» με αλεξίπτωτο πλαγιάς, με τη δικαιολογία της να προκαλεί την κινητοποίηση αρκετών υπηρεσιών, οι οποίες έσπευσαν να… τη σώσουν.

Η γυναίκα έστειλε ένα SMS σε συνάδελφό της εξηγώντας του ότι ήταν... κρεμασμένη από το κλαδί ενός δέντρου, στον ορεινό όγκο του Γκάισμπεργκ, κοντά στο Σάλτσμπουργκ.

Ο συνάδελφος με τον οποίο είχε ραντεβού σοκαρισμένος επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές, οι οποίες έδρασαν άμεσα στέλνοντας στις Άλπεις 18 διασώστες για να εντοπίσουν την… αλεξιπτωτίστρια.

Όταν πλέον έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για φάρσα, οι υπηρεσίες διάσωσης κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της 34χρονης για «ψευδή καταγγελία επείγουσας κατάστασης», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο στις αυστριακές Άλπεις 115 έχασαν τη ζωή τους άνθρωποι, ενώ ακόμη 2.385 τραυματίστηκαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE