Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

Τόσο στην κατοχή του, όσο και σε έρευνες που έγιναν στα δύο σπίτια του και σε έναν υπόγειο χώρο που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά μια συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή σκόνης βάρους 25,4 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,8 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.
Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν και 680 ευρώ και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ώσπου να κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί, θα παραμένει στα κρατητήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




