ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

Καλοκαίρι με βροχές ο συνδυασμός του καιρού - Όσα αναφέρει Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ» για τις επόμενες μέρες

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού από την πρώτη Σεπτεμβρίου που έχει μπει και επίσημα σε αυτή την εποχή ο καιρός παραπέμπει σε πολλές περιπτώσεις χειμώνα και άλλοτε καλοκαίρι.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός, Μιχάλης Μούσκος ανέφερε ότι μέχρι και την Κυριακή αναμένονται βροχές, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες βροχές, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο καταιγίδας κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Όσον αφορά την θερμοκρασία, ο κ. Μούσκος ανέφερε ότι, θα ανέλθει στους 35 βαθμούς σε περιοχές του εσωτερικού, 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στους 33 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Παράλληλα σημείωσε ότι μέχρι την Κυριακή αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας της τάξης των δύο με τριών βαθμών. Συγκεκριμένα η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια και στους 34 - 35 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και να φτάσει τους 35 βαθμούς ενώ όπως πρόσθεσε, «πολύ πιθανόν να μην υπάρχει αστάθεια με βροχές τα απογεύματα, όπως αναμένεται να επικρατήσει αυτές τις μέρες».

Επιπρόσθετα, ανέφερε ότι, πλέον με την έλευση του φθινοπώρου δεν επικρατεί ομίχλη ενώ οι περιοχές που επηρεάζονται είναι τα ορεινά και συγκεκριμένα μόνο κατά τις απογευματινές ώρες.

Τα βράδια, όπως σημείωσε, η θερμοκρασία κυμαίνεται γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 23 βαθμούς στα παράλια, κατέληξε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Χ. Ανδρέου: «Έτσι πέρασαν οι φωτοβολίδες στην κερκίδα του Απόλλωνα... Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους»

• Park and Ride: Καθυστερεί η εφαρμογή του Intercity Express - Πότε αναμένεται να ξεκινήσει

• Παιχνίδια εξουσίας στον ΔΗΣΥ με Αννίτα και Αβέρωφ - Η άνευ ουσίας προεδρολογία

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Άλκη Μιχαήλ

• Έρχονται Κύπρο αμερικανοί ειδικοί για την καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος - Οι επαφές που θα έχουν



Υπ. Δικαιοσύνης προς ΚΟΠ - «Να σταματήσει η ηγεσία να κρύβεται, να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες»

Υπ. Δικαιοσύνης προς ΚΟΠ - «Να σταματήσει η ηγεσία να κρύβεται, να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες»

Να σταματήσει να κρύβεται και να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες που τις αναλογούν, καλεί την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως σε σχέση με τα χθεσινά επεισόδια στο Στάδιο Αλφαμέγα και την αναβολή του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top