Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

Παππούς στην Λάρνακα τρώει ηλιόσπορο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να φάει - Συγκλονιστικό βίντεο

Το φως της δημοσιότητας, είδε η περίπτωση του 71χρονου παππού Μιχάλη στην Επαρχία Λάρνακας , ο οποίος ζει χωρίς τα απαραίτητα για επιβίωση.

Σύμφωνα με την εθελόντρια Έλενα Χρίστου, η περίπτωση του παππού εντοπίστηκε τυχαία, όταν η ίδια πήγε να πάρει γραφική ύλη και τρόφιμα σε μια άλλη οικογένεια.

Όπως αναφέρει η κ.Χρίστου, όταν πήρε τα πράγματα στην άπορη γυναίκα, αυτή της αποκάλυψε ότι θα τα μοιραστεί με τον παππού , ο οποίος είναι γείτονας της.

Άμεσα, επισκέφθηκαν την οικία του 71χρονου, όπου διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, την άθλια κατάσταση στην οποία διαβιοί ο παππούς, μαζί με την εγχειρισμένη κόρη του.

Όπως ακούγεται στο βίντεο να αναφέρει ο παππούς, παρότι τόσα χρόνια εργαζόταν, οι εργοδότες του δεν του έβαζαν σωστά τις κοινωνικές ασφαλίσεις με αποτέλεσμα να μην λαμβάνει σύνταξη. Ο ίδιος είχε κάνει την αντίστοιχη αίτηση αλλά απορρίφθηκε.

To ΤhemaOnline ήρθε σε επικοινωνία με την κ.Χρίστου η οποία βρισκόταν εκείνη τη στιγμή με τον παππού Μιχάλη. Η εθελόντρια αναφέρθηκε στις ανάγκες του κ.Μιχάλη σε τρόφιμα και στο γεγονός ότι η περίπτωση του δεν θα γινόταν γνωστή, καθώς ο ίδιος δεν θα ζητούσε ποτέ βοήθεια λόγω αξιοπρέπειας. 

Οπως δήλωσε, το τυχαίο γεγονός της συνάντησης της με άλλη οικογένεια, έφερε στο φως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο παππούς Μιχάλης.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE