Γιατρός στην Λευκωσία κατηγορείται για κακοποίηση πρώην συντρόφου του - Η πλεκτάνη που έστησε και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Γιατρός στην Λευκωσία κατηγορείται για κακοποίηση πρώην συντρόφου του - Η πλεκτάνη που έστησε και οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες

Αντιμέτωπος με 12 κατηγορίες που επισύρουν ποινές μέχρι και ισόβια κάθειρξη, είναι ο γιατρός από τη Λευκωσία, ο οποίος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίησή της 36χρονης πρώην συντρόφου του ενώ βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του με κάμερα, απειλώντας την να μην μιλήσει.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 44χρονο γιατρό ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου και θα παραμείνει υπόδικος μέχρι την έναρξη της δίκης στις 6 Νοεμβρίου, όπως διέταξε το πρωί (6/9) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο εν λόγω γιατρός πέρα από την κακοποίησή της 36χρονης πρώην συντρόφου του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha , φέρεται να έστησε πλεκτάνη για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE