Άνδρας έπαθε επιληπτική κρίση στη θάλασσα της Πέγειας – Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης

Άνδρας έπαθε επιληπτική κρίση στη θάλασσα της Πέγειας – Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης

Επιχείρηση διάσωσης έστησε το ΚΣΕΔ για 27χρονο άνδρα σε θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.

Από τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός φαίνεται να έπαθε επιληπτική κρίση μέσα στη θάλασσα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 14:15. Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο διάσωσης.

Αρχικά ο νεαρός μεταφέρθηκε κοντά στα βράχια και γύρω στις 15:20 παραδόθηκε σε ασθενοφόρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Η Ανακοίνωση του ΚΣΕΔ

Ανακοινώνεται ότι, στις 06 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:15, το ΚΣΕΔ προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» μετά από πληροφορία που έλαβε για άτομο σε κίνδυνο, μετά από επιληπτικό επεισόδιο στην θαλάσσια περιοχή «Θαλασσινές Σπηλιές Πέγειας» στην Πάφο. O κινδυνεύοντας άντρας ηλικίας 27 ετών, διασώθηκε από σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων όπου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περαιτέρω περίθαλψη.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE