Χειροπέδες και σε δεύτερο 25χρονο για την κλοπής σε περίπτερο στη Λευκωσία

Χειροπέδες και σε δεύτερο 25χρονο για την κλοπής σε περίπτερο στη Λευκωσία

Στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 29 Αυγούστου, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας. Ο ύποπτος, άντρας ηλικίας 25 ετών, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 24 ετών, ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος, το οποίο εξέδωσε χθες Πέμπτη, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Ο 24χρονος είχε εντοπιστεί και συλληφθεί την προηγούμενη μέρα, από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του.

Η υπόθεση αφορά στη διάρρηξη περιπτέρου στην επαρχία Λευκωσίας, που διαπράχθηκε νωρίς τα ξημερώματα στις 29 Αυγούστου. Από το περίπτερο, σύμφωνα με την καταγγελία που έχει υποβληθεί στην Αστυνομία, αφαιρέθηκε και κλάπηκε από την ταμειακή μηχανή, το συρτάρι με τα χρήματα που περιείχε, καθώς και ένα κουτί με κέρματα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

LIVE: Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του – Οι πολιτικές του προτάσεις για τις προεδρικές του 2028

Ο Γιώργος Παμπορίδης ανοίγει τα χαρτιά του και καταθέτει τις πολιτικές του προτάσεις, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στη Λευκωσία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE