Λαμία: Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο 33χρονος Ρομά που χτύπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Λαμία: Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο 33χρονος Ρομά που χτύπησε και απείλησε τη σύντροφό του

Σε φυλάκιση καταδικάστηκε ο 33χρονος Ρομά για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της 34χρονης συντρόφου του τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος lamiareport.gr, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας του επέβαλλε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών την οποία δεν αναστέλλει και δεν μετατρέπει για τις πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της συντρόφου του.

Στο Δικαστήριο το θύμα της επίθεσης φέρεται να περιέγραψε λεπτομερώς την σωματική επίθεση που δέχθηκε από τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι μαζί 13 χρόνια και έχουν τρία παιδιά εκτός γάμου.

Όπως φέρεται να είπε, ο άνδρας την χτύπησε με σφαλιάρες και κλωτσιές, ενώ την έβριζε και την έσερνε από τα μαλλιά, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

Από την πλευρά του, ο 33χρονος παραδέχτηκε ότι τσακώθηκαν, χωρίς να θυμάται πολλά γιατί υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένος.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, αφού περαστικοί είδαν το περιστατικό και κάλεσαν την αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE