Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες με χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες με χαλάζι - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Όπως αναφέρεται, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν περιοχές κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ οι καταιγίδες δύνανται να συνοδευτούν από χαλάζι.

Συμπληρώνεται πως η ένταση της βροχής αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 35 και 55 χιλιοστών ανά ώρα.

Η προειδοποίηση θα βρίσκεται σε ισχύ από τις 11 π.μ. ως τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE