Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στο Προδρόμι του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στο Προδρόμι του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:45, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην συνοικία Προδρόμι του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 16:00, αφού έκαψε έκταση 2 δεκαρίων, με ξηρά χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 17 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE