Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στο Προδρόμι του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Ξέσπασε πυρκαγιά στο Προδρόμι του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:45, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στην συνοικία Προδρόμι του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο στις 16:00, αφού έκαψε έκταση 2 δεκαρίων, με ξηρά χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 17 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 2 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE