Στιγμές τρόμου σε πτήση της Easy Jet από Λονδίνο για Κω – Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου - Βίντεο

Στιγμές τρόμου σε πτήση της Easy Jet από Λονδίνο για Κω – Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου - Βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που τράβηξε επιβάτης της πτήσης U28235 της Easy Jet από Λονδίνο προς Κω, στις 3 Σεπτεμβρίου που καταγράφει την αναστάτωση που προκλήθηκε στα 30.000 πόδια όταν συνεπιβάτης του σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στο πλήρωμα, προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο του αεροπλάνου και να ανοίξει την πόρτα εξόδου.

Το περιστατικό έγινε γνωστό αρχικά από τη βρετανική εφημερίδα Sun ενώ ο ιστότοπος FlightMode κατέγραψε την πορεία του Airbus που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο, όπου οι τοπικές Αρχές συνέλαβαν τον μεθυσμένο επιβάτη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης EZY8235 να περιορίσει τον μεθυσμένο επιβάτη αλλά και οι αποδοκιμασίες των υπολοίπων επιβατών. Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε οι υπόλοιποι επιβάτες χρειάστηκε να περάσουν τη βραδιά σε ξενοδοχείο.

Αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό λόγω αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ σε πτήση γεγονός που έρχεται να ενισχύσει το αίτημα ορισμένων αεροπορικών εταιρειών να σταματήσει η χορήγησή του εν ώρα πτήσης, ιδίως από τη Βρετανία.

H EasyJet βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως η αεροπορική εταιρεία που πλήττεται περισσότερο από αυτή τη συμπεριφορά, με το 29 τοις εκατό των ερωτηθέντων που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις λόγω μεθυσμένων επιβατών να αναφέρουν ότι συνέβη σε πτήση της. Η Ryanair ακολουθεί, με το 22 τοις εκατό των ερωτηθέντων να την αναφέρουν, σύμφωνα με το Devon Live.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE